Η Ρούλα Πανούσου, ο Κώστας Βλουτής και ο Χάρης Ρώμας, στο Ευριπίδειο Σαλαμίνας

Ο Κώστας, ειδικός προσκεκλημένος, σε συναυλία για το Χαμόγελο και το Παιδί…

του Άρη Δήμου

Στη συναυλία συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Κυριάκος Γαληνός, Γιώργος Γερολυμάτος, Ματθαίος Γιαννούλης , Στέλιος Διονυσίου, Νότης Θαλασσινός, Νάντια Καραγιάννη, Νίκος Καραγιάννης, Γιώργος Καραγιώργης, Ηλίας Κλωναρίδης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Ίνα Λαζοπούλου, Ερασμία Μάνου, Κώστας Μπίγαλης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πάνος Σερμπές, Ερωφίλη Τζάνου, Δημήτρης Χαρίσης, Χρήστος Χατζηνάσιος.

Παρουσιαστής της βραδυάς ο Χάρης Ρώμας. Υπεύθυνη για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σαλαμίνα, η ηθοποιός Ρούλα Πανούσου.


Παρόντες στην εκδήλωση, ο βουλευτής της ΝΔ κος Αναστάσιος Νεράντζης, σύσσωμο το ΔΣ του Δήμο Σαλαμίνας με τον Δήμαρχό τους, κο Γιάννη Τσαβαρή, εκπρόσωποι του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, της In Media Res, τοπικής εφημερίδας του νησιού και άλλοι παράγοντες… Ειδικός προσκεκλημένος, ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει, όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα, το αμαπηρικό κίνημα και τους Παραολυμιονίκες, ο παρουσιαστής, δημοσιογράφος και δημιουργός τραγουδιών, Κώστας Βλουτής.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ IN MEDIA RES

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση – συναυλία υποστήριξης στο Χαμόγελο του παιδιού της Περασμένης Δευτέρας 8/8/2011 που οργάνωσε η εταιρεία εκδόσεων ΙΝ MEDIA RES με την βοήθεια του Εμπορικού Συλλόγου και του δήμου του νησιού μας.
Στην προσπάθεια μας να διατηρηθεί το χαμόγελο σε πολλά παιδικά πρόσωπα για λίγο καιρό ακόμα, με την σωστή ενημέρωση και προώθηση της συναυλίας καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική και όχι μόνο κοινότητα και να προσφέρουμε κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού μας. Το ευριπίδειο θέατρό ήταν πραγματικά κατάμεστο και όλοι όσοι παρακολούθησαν έφυγαν ευχαριστημένοι τόσο με αυτό που είδαν όσο και με τη βοήθεια που έδωσαν στην Οργάνωση, δεδομένων των δύσκολων οικονομικά συνθηκών. Η Συναυλία , φαίνεται, πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εμείς σαν εταιρεία, θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε μέσα απ την καρδιά μας όλους όσους βοήθησαν στην περάτωση της συναυλίας ( χορηγούς, τραγουδιστές και εθελοντές), τον κόσμο που αποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα μας, αλλά και αυτούς που έκλεισαν τις πόρτες όταν τους ζητήθηκε βοήθεια και σε αυτούς που δεν πίστεψαν στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, γιατί ίσως να μας όπλισαν με περισσότερο πείσμα.

 

Advertisements